aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καθ’ οδόν ο Μπερτόλιο

ΑΠΟΕΛ: Καθ’ οδόν ο Μπερτόλιο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Θα λείψει στον ΑΠΟΕΛ ο Βινίσιους Ολιβέιρα, αφού πλην του Βραζιλιάνου που είναι τραυματίας, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρότζερ Κάνιας. Δύο από τους δυνατούς κρίκους των γαλαζοκίτρινων στη μεσαία γραμμή, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις από το υπόλοιπο έμψυχο υλικό.

Ο Βινίσιους ακολούθησε και χθες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και γυμναστήριο και είναι εκτός, ενώ στα ευχάριστα περνά το γεγονός ότι ο Φακούντο Μπερτόλιο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Βέβαια ο Αργεντινός μάλλον δεν θα προλάβει τον αγώνα, αφού η καλύτερη περίπτωση είναι να βρίσκεται στην αποστολή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι έτοιμος για μια θέση στην ενδεκάδα στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ, με την Ανόρθωση την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, σήμερα φθάνει η Άντερλεχτ στην Κύπρο, με το κλίμα στην ομάδα να είναι πολύ καλό, ειδικά μετά και την ανανέωση του συμβολαίου με τον προπονητή της ομάδας, τον Ελβετό Ρενέ Βαϊλέρ. Ο Βέλγος τεχνικός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30 και ακολούθως η ομάδα θα προπονηθεί στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ