aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καταθέτει υποψηφιότητα ο Θεόδωρος Κυριακίδης (επιστολή)

ΑΠΟΕΛ: Καταθέτει υποψηφιότητα ο Θεόδωρος Κυριακίδης (επιστολή)

Την υποβολή υποψηφιότητας για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Στην επιστολή του ο κ. Κυριακίδης σημειώνει ότι αναλαμβάνει να συγκροτήσει συνδυασμό που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον.

Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει στο απροχώρητο τόσο οικονονικά όσο και αγωνιστικά, ενώ τονίζει πως συμμερίζεται την άποψη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη έχει κλείσει.

Αναλυτικά η επιστολή

«Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

Με αίσθημα ευθύνης επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και αναλαμβάνω για το σκοπό αυτό να συγκροτήσω συνδυασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον.

Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε.
Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ μας δεν μπορεί να συνεχίσει να υποθηκεύεται με ενέργειες και αποφάσεις κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.
Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ορθοποδήσει μόνο με τη βοήθεια του κόσμου του και κανενός άλλου.

Θεόδωρος Κυριακίδης
Λευκωσία την 3η Μαρτίου 2021».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ