aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καταθέτει πρόταση σε παίκτες για μείωση μισθού

ΑΠΟΕΛ: Καταθέτει πρόταση σε παίκτες για μείωση μισθού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει πάρει την απόφασή της. Και ποια είναι αυτή; Εάν δεν βρεθεί τις επόμενες μέρες η «χρυσή τομή» μεταξύ της ΚΟΠ και του ΠΑΣΠ όσον αφορά στο πολυσυζητημένο θέμα μείωσης των μισθών, τότε προχωρεί μέσα την επόμενη εβδομάδα σε μονομερής κίνηση. Δηλαδή; Θα καταθέσει, επισήμως, συγκεκριμένη πρόταση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποία θα προβλέπει μείωση των αποδοχών  για όσο καιρό διαρκεί η αγωνιστική απραξία λόγω κορωνοϊού. Κάτι που έπραξαν, παρεμπιπτόντως, πάρα πολλοί σύλλογοι στο εξωτερικό, αφού δεν έβγαλαν άκρη με το συνδικαλιστικό Όργανο των παικτών.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όπως μας ειπώθηκε χθες, φρόντισε εδώ και μέρες να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές σχετικά με τις προθέσεις της. Παρά το γεγονός πως δεν τους ειπώθηκε το ποσοστό μείωσης, έλαβε εκ πρώτης την κατανόησή τους. Μάλιστα, ο Πρόδρομος Πετρίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό θέμα: «Και σήμερα να καθίσω με τους παίκτες, θα βρω τις λύσεις. Τους είπαμε να απευθυνθούν στο υπουργείο Εργασίας. Δεν σημαίνει πως θα πάρουν αυτό το ποσό και τέρμα. Αυτό θα είναι ένα βοήθημα, μαζί με το υπόλοιπο που θα καλύψουμε εμείς. Αν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα, τότε θα πάρουν αυτό το ποσό».

Διαβάστε επίσης: «Calciomercato»: Σενάριο άμεσης επιστροφής Μπέλετς στη Γένοβα!

Στον ΑΠΟΕΛ, πάντως, παρουσιάζονται έντονα προβληματισμένοι με τη στάση του ΠΑΣΠ. Ο πρόεδρος της ομάδας τα έβαλε αρκετές φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του με τον Συνδικαλιστικό Όργανο των ποδοσφαιριστών. «Ο ΠΑΣΠ μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν διοικεί ούτε τα σωματεία, ούτε τους ποδοσφαιριστές. Αν εγώ καλέσω τους παίκτες και κάνω συμφωνίες, καλές ή κακές, δεν είναι ο ΠΑΣΠ που θα πληρώσει… Δεν είναι οι μέρες και οι συνθήκες για να πηγαίνουμε στα άκρα», υπενθυμίζουμε πως είχε αναφέρει.

Ο κορωνοϊός, πάντως, άλλαξε άρδην τα δεδομένα και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκτός από τη διακοπή των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων, στον ΑΠΟΕΛ καταγράφουν μεγάλες απώλειες εσόδων, κάτι που έφερε τη διοίκηση σε δυσάρεστη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ