aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Καταιγίδα» εξελίξεων

ΑΠΟΕΛ: «Καταιγίδα» εξελίξεων

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Σειρά εξελίξεων σε πολλά μέτωπα φέρνει η σημερινή μέρα στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τον ψεσινό χαμένο τελικό, οι πρωταθλητές είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη μέρα, με το κεφάλαιο του προπονητή να αποτελεί προμετωπίδα. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Πάολο Τραμετσάνι θα αποχωρήσει από τον προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», μετά από επιθυμία του ιδίου, όπως αφήνεται τουλάχιστον να διαρρεύσει. Ο Ιταλός προπονητής δεν είπε οτιδήποτε στους παίκτες του μετά τον τελικό.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, θα αναλύσει εκ νέου την κατάσταση, μετά την αποχώρηση ενός τεχνικού για τον οποίο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια και είχαν άριστη συνεργασία. Ο ίδιος, πάντως, εμφανίζεται προβληματισμένος.

Διαβάστε επίσης: Έριξε την ατάκα του και έφυγε χαιρετώντας ο Πετρίδης (pics)

Υπάρχουν και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται. Η διοίκηση κοινοποίησε την πρότασή της στους Νούνο Μοράις, Μπόι Βάτερμαν και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις για το τελικό ξεκαθάρισμα. Επίσης, εντός της εβδομάδας θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για την παραμονή των Καζού και Νατέλ, με την περίπτωση του πρώτου να είναι ευκολότερη, όπως ανέφερε προσφάτως ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: Το ευρωπαϊκό καλεντάρι των κυπριακών ομάδων, στην ΑΕΛ το «καλό» εισιτήριο

Ο Καρλάο αποχαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών. Αποχωρεί από την ομάδα, λέγοντας ότι θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στην άμυνα. Μαντήλι θα κουνήσουν και άλλοι παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ