aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καρώ, το «παυσίπονο» για Κρέσπο

ΑΠΟΕΛ: Καρώ, το «παυσίπονο» για Κρέσπο

Χωρίς έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές, αν όχι τον πολυτιμότερο, θα κληθεί ο ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση.

Για τον Χοσέ Άνχελ  Κρέσπο ο λόγος, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με την Πάφος FC και μοιραία, μένει για πρώτη μόλις φορά στο τρέχον πρωτάθλημα εκτός επιλογών, προσθέτοντας αυτομάτως έντονο «πονοκέφαλο» στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην επικείμενη δύσκολη αποστολή στο ΓΣΠ.

Ο έμπειρος Ισπανός στόπερ, αποτελεί δίχως αμφιβολία τον στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή, με τη συμβολή του να είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μετρά τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τους συμπαίκτες του (1.351 λεπτά) και τον μοναδικό που έχει αγωνιστεί σε όλες τις αγωνιστικές που προηγήθηκαν στο αρχικό σχήμα. Και εννοείται ότι, η πολύ καλή ανασταλτική συμπεριφορά, χτίστηκε  εν πολλοίς στην παρουσία του Κρέσπο.

Ωστόσο, κάποτε θα ερχόταν η στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ, θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα χωρίς τον 35χρονο άσο. Μετά τον επαναληπτικό αγώνα με την Τζουγκάρντεν, όπου δεν ήταν διαθέσιμος ένεκα της αποβολής στο 90λεπτο που είχε προηγηθεί στη Σουηδία, η ομάδα της Λευκωσίας καλείται να ανταπεξέλθει άλλη μία φορά χωρίς τον «πύργο» στην οπισθοφυλακή.

Στα θετικά για τον Σέρβο προπονητή είναι πως ο Ανδρέας Καρώ άρχισε να επανακτά τις αγωνιστικές του ισορροπίες μετά την αποχή λόγω τραυματισμού και επομένως, αποτελεί την πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό του Κρέσπο. Την ίδια ώρα, ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ βλέπει τον Λάσα Ντβάλι να εγκλιματίζεται πλήρως, να δίνει υπερπολύτιμες βοήθειες κατά το τελευταίο δίμηνο, γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ