aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Καρφωμένοι» στην Κίζιλζαρ που «ξενιτεύτηκε» και απολογείται!

ΑΠΟΕΛ: «Καρφωμένοι» στην Κίζιλζαρ που «ξενιτεύτηκε» και απολογείται!

Την ευκαιρία να κατασκοπέψει την Κίζιλζαρ έχει το μεσημέρι της Κυριακής (31/7, 12:00) ο Σωφρόνης Αυγουστή. Η αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ θα αντιμετωπίσει την Akzhayik για τον θεσμό του κυπέλλου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Καζακστάν η αναμέτρηση θα αναβαλλόταν μετά την… Οδύσσεια της Κίζιλζαρ, η οποία χρειάστηκε δύο ημέρες ταλαιπωρίας στα αεροδρόμια για να επιστρέψει από την Κροατία.

Εν τέλει ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «Αστάνα Αρένα» και όχι στο Πετροπαβλόσκ, όπου εδρεύει η Κίζιλζαρ, αφού αύριο θα πρέπει να εκδοθούν βίζες για την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την Κύπρο. Μάλιστα η διοίκηση της προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση απολογίας στους οπαδούς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Κίζιλζαρ απολογείται στους οπαδούς της για το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάζεται να δώσει τον αγώνα με την Akzhayik όχι στο Πετροπαβλόσκ, αλλά στην πόλη Νουρ Σουλτάν (η Αστάνα έχει μετονομαστεί) λόγω του πιεσμένου προγράμματος.
Μόλις στις 30 Ιουλίου η ομάδα επέστρεψε από την Κροατία.

Ως εκ τούτου, δεν μπόρεσε να μεταβεί έγκαιρα με το λεωφορείο στο Πετροπαβλόσκ. Την 1η Αυγούστου θα πρέπει να είναι στο Νουρ-Σουλτάν για να πάρει βίζα και να πετάξει για την Κύπρο το βράδυ. Και στις 4 Αυγούστου, μετά τον αγώνα για το Conference League στην Κύπρο, η ομάδα θα παραμείνει εκεί και θα επιστρέψει στις 6 Αυγούστου στις 23:45.

Στις 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί αγώνας για το Olimbet Cup του Καζακστάν με την ομάδα της Κασπίας. Στις 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο Νουρ-Σουλτάν η ρεβάνς με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα μας! Η διοίκηση του συλλόγου θα παράσχει τον απαιτούμενο αριθμό λεωφορείων», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ