aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κανονικά το Στεάουα – Σλόβαν, με 15 παίκτες οι Ρουμάνοι!

ΑΠΟΕΛ: Κανονικά το Στεάουα – Σλόβαν, με 15 παίκτες οι Ρουμάνοι!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας της Στεάουα με τον Σλόβαν Λίμπερετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όδευε προς αναβολή και ήταν υπαρκτό ακόμα και το σενάριο να πάρουν την πρόκριση οι Τσέχοι στα χαρτιά λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού η μπάλα θα στηθεί κανονικά στη σέντρα το βράδυ (20:30) της Πέμπτης!

Όπως ενημέρωσε επίσημα με ανάρτησή της η Σλόβαν Λίμπερετς ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της Στεάουα πως η ΟΥΕΦΑ άναψε την υστάτη «πράσινο» φως για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού εγκρίθηκε ρόστερ 15 ποδοσφαιριστών της ρουμάνικης ομάδας.

Το πρωτόκολλο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας λέει πως με διαθέσιμους 13 ποδοσφαιριστές μπορεί να διεξαχθεί αγώνας και ως εκ τούτου η Στεάουα Βουκουρεστίου έστω και πολλές απουσίες (πέραν των εννέα) θα διεκδικήσει στο γήπεδο την πρόκριση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εάν φυσικά οι γαλαζοκίτρινοι περάσουν το εμπόδιο της Ζρίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ