aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κανένας λόγος πανικού...

ΑΠΟΕΛ: Κανένας λόγος πανικού…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε καλύτερη θέση από πέρσι τέτοια εποχή. Διότι φέτος έχει μια βάση παικτών με την οποία ξεκινά. Ξέρει πού βρίσκεται και ξέρει πού θέλει να πάει. Ακόμα και ο αριθμός των παικτών που θα έρθει θα είναι μικρότερος. Πέρσι πήρε παίκτες παντού, σε κάθε θέση, σε κάθε γραμμή, φτάνοντας στις 14 προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που επέστρεψαν από δανεισμό ενός έτους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: €800.000 η οψιόν αγοράς του Μάτιτς από την Κοπεγχάγη!

Φέτος έχει συγκεκριμένα θέλω και ζητά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχει καλό κορμό, που πάντα είναι σημαντικό ώστε να οργανώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια και με λιγότερο άγχος τον σχεδιασμό. Όσο κι αν καθυστερούν οι υποθέσεις των μετεγγραφών, το ημερολόγιο δείχνει 17 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έρχεται για να ξαναφύγει ο Ρέζα

Υπάρχει ο χρόνος για να βρεθούν βασικοί ποδοσφαιριστές. Καλύτερα να αξιολογήσει περισσότερο και να κρίνει καλύτερα για το ποιους θέλει, ώστε να βρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, παρά να βιαστεί να πάρει… ό,τι κάτσει και να τρέχει τον χειμώνα. Εξάλλου, ήδη έγιναν τρεις προσθήκες, αυτές των Χρήστου Σιέλη, Ούρος Μάτιτς και Λίνους Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ