aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Kανένας δεν βάζει το χέρι του στη… φωτιά

ΑΠΟΕΛ: Kανένας δεν βάζει το χέρι του στη… φωτιά

Το αγωνιστικό πρόγραμμα λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:00) την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι του στη… φωτιά για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊου έχει χτυπήσει αλύπητα και το ποδόσφαιρο κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Οι γαλαζοκίτρινοι (όσοι έχουν το δικαίωμα) προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στον Αρχάγγελο και επέστρεψαν στο σπίτι τους με αυστηρές συστάσεις για αυστηρή τήρηση των μέτρων για να μην προκύψουν νέα κρούσματα. Αποφασίστηκε να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο για να μην «επιβαρυνθούν», αφού τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων εκτοξεύτηκε επικίνδυνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ θα παρθεί σήμερα το μεσημέρι, όταν θα έχουν στα χέρια τους και νέα αποτελέσματα μοριακών ελέγχων. Τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή είναι «δεμένα», λόγω και προβλημάτων τραυματισμού κι έτσι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να παρθεί η οριστική απόφαση. Μία ενδεκάδα, κουτσά στραβά θα έχει στη διάθεσή του, αλλά από κει και πέρα, οι επιλογές του στον πάγκο είναι ελάχιστες.

«Είχαμε κάποιες ενδείξεις για ύποπτα κρούσματα και αναμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε πως προχωρούμε, ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και το ενδεχόμενο αναβολής», ήταν χθες το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπρόσωπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος πρόσθεσε: «Ακόμη δεν έχουμε τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Καταλόγου Α, αναμένουμε τα σημερινά αποτελέσματα. Το θέμα δεν είναι αν θέλουμε ή αν δεν θέλουμε αναβολή, αλλά τι μπορούμε».

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά στο πρώτο χειμερινό απόκτημά του βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν παράτησαν το ενδεχόμενο απόκτησης του Κάρολ Μετς και οι προσπάθειές του φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς. Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε επικοινωνία με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας εξασφάλισε τη συγκατάθεσή της και όλα συνηγορούν ότι ο Εσθονός 28χρονος, κεντρικός αμυντικός θα καταλήξει στον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ