aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κανένας δεν μπορεί να αδικήσει τον Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Κανένας δεν μπορεί να αδικήσει τον Ντολ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Έκπληξη ή μήπως όχι; Ο Τόμας Ντολ άφησε τελικά εκτός ευρωπαϊκής λίστας του ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τον Αντρέ Βιντιγκάλ, ο οποίος θα κάνει παρέα στον Ομάρ Χάνι που αναμενόταν πως θα έμενε εκτός. Η απόφαση του Γερμανού προπονητή να «κόψει» τον Πορτογάλο εξτρέμ δεν ήταν εύκολη, ούτε μπορεί να πει κανείς με σιγουριά εάν ήταν ορθή ή λανθασμένη.

Διαβάστε επίσης: Δηλώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ, οι δύο που έκοψε ο Ντολ

Από τη στιγμή, όμως, που οι Ζοαοζίνιο και Μπέζιακ μονιμοποιήθηκαν στην ενδεκάδα με τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ και από την έξοδο είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, τότε δύο επιλογές υπήρχαν. Είτε θα έμενε εκτός ο Γιώργος Εφραίμ είτε ο Αντρέ Βιντιγκάλ. Ο Βουγιαντίν Σάβιτς, ναι μεν είναι τραυματίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως θεωρείται απαραίτητος βάσει των επιλογών που έχει ο ΑΠΟΕΛ στα μετόπισθεν μετά και την παραχώρηση του Κέβιν Λαφράνς στην Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… άστρο του Ντε Βινσέντι

Επομένως, μέσα από τις προπονήσεις που είδε και έκρινε, αλλά και με τα υφιστάμενα δεδομένα που είχε ενώπιον του ο Τόμας Ντολ, κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει για την απόφασή του να αφήσει τον Βιντιγκάλ εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ