aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο - Τα δεδομένα με Μπεν, Δώνη και Κοσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο – Τα δεδομένα με Μπεν, Δώνη και Κοσταντίνοφ

Από την περασμένη εβδομάδα έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι για την κατάσταση των Μοχάμεντ Μπεν, Τάσου Δώνη, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ και άλλοι τόσοι «ξοδεύτηκαν» σε εκτιμήσεις αναφορικά με το κατά πόσον θα είναι διαθέσιμοι για τον ΑΠΟΕΛ στο «καυτό» ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το μόνο σίγουρο στην όλη ιστορία είναι πως, τρία μόλις 24ωρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα του σταδίου της Λάρνακας, οι ασκήσεις επί χάρτου δεν περιλαμβάνουν κανέναν εκ των τριών. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξέρει πως τέτοιας υφής 90λεπτα είναι άκρως απαιτητικά και δεν σηκώνουν κανένα ρίσκο.

Πώς έχει το σκηνικό; Η ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, λέει πως ο Κοσταντίνοφ, δεν προλαβαίνει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή στην «Αρένα» για το ματς της Δευτέρας. Ο Βούλγαρος μέσος ήταν και παραμένει εκτός επιλογών. Ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμα επαναφοράς, πάει καλύτερα, ωστόσο ο κόουτς δεν προτίθεται να ρισκάρει οτιδήποτε.

Πάμε πιο κάτω: Ο Δώνης, εξακολουθεί να γυμνάζεται ατομικά. Και όσο αυτό δεν αλλάζει, αυτομάτως μειώνονται οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Στο διάστημα της διακοπής, η αλήθεια είναι πως κάλυψε σημαντικό σκέλος του προγράμματος επαναφοράς. Αναλόγως της κατάστασης που θα βρίσκεται μέχρι αύριο, θα κριθεί εάν θα ανεβάσει περαιτέρω τις εντάσεις, φτάνοντας στο σημείο ετοιμότητας του Μπεν.

Ο τελευταίος, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχε μπει σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση του Μπεν, με την αυριανή προπόνηση να χαρακτηρίζεται κρίσιμη όσον αφορά στην ετοιμότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ