aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο με τον Μπεν

ΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο με τον Μπεν

Στις δημόσιες τοποθετήσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ, πριν από τον αγώνα με την Πάφος FC όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, δεν υπήρχε καμία αναφορά για τον Μοχάμεντ Μπεν. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή, ξάφνιασε ομολογουμένως αρκετούς αφού, έξι μέρες προηγουμένως βρισκόταν στους εκλεκτούς του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ντέρμπι με την Ομόνοια, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως διαρρέει, είχε αισθανθεί ένα σφίξιμο στο πόδι και μετά από συνεννόηση με τον Σέρβο προπονητή, προτιμήθηκε να δει το προχθεσινό 90λεπτο από τα θεωρεία του ΓΣΠ. Δεν πήγε στην Εθνική Κομόρες, εξάλλου, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, εννοείται πως θα δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο επιθετικό ώστε να επανακτήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες του και να είναι ασφαλώς πανέτοιμος στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ