aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κάνει τον γύρο του κόσμου ο Τάαμαρι, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Κάνει τον γύρο του κόσμου ο Τάαμαρι, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπόλικο νερό στον μύλο της σεναριολογίας, που αφορούν το μέλλον του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ρίχνουν τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που φέρουν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα ομάδων του εξωτερικού. Μία από την Τουρκία, την άλλην από την Ιταλία και την Ελλάδα, την επομένη από την Ισπανία και τώρα, προκύπτουν πληροφορίες από Πορτογαλία (βλέπε Μπράγκα).

Με βάση τις εξελίξεις, τα πλείστα εξ αυτών υπάρχει δόση υπερβολής. Καμία επίσημη πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη σβήνει 23 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. Δηλαδή, θα καταλαμβάνει πλέον θέση στον κατάλογο Α’ (όποιος παίκτης είναι γεννημένος μετά την 01/01/98 εγγράφεται στον κατάλογο Β΄). Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση, η όποια συζήτηση γίνεται για το μέλλον του Μούσα Αλ Τάαμαρι είναι εντελώς υποθετική.

Τόσα πολλά είναι τα ρεπορτάζ κατά την τελευταία διετία και τόσες πολλές είναι οι ομάδες που παρουσιάζονταν ως υποψήφιες για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, χάνοντας το μέτρημα ακόμα και ο ποδοσφαιριστής. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ κατά το περασμένο καλοκαίρι και πολύ περισσότερο, οι εμφανίσεις του στη λήξασα σεζόν δεν κυμάνθηκαν στο επίπεδο της πρώτης σεζόν στην ομάδα. Εν ολίγοις, η περασμένη αγωνιστική περίοδος δεν θα βοήθησε τον 23χρονο ώστε να ανεβάσει περισσότερο τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Με αυτό δεν σημαίνει ότι έχασε αρκετά από τη… λάμψη του και πολύ περισσότερο από την προοπτική πώλησής του. Η αλήθεια είναι πως τον παρακολούθησαν διά ζώσης αρκετοί «κυνηγοί» ταλέντων, υπήρχε ανεπίσημο ενδιαφέρον, αλλά έως εκεί. Στον ΑΠΟΕΛ, όπως αποκαλύψαμε προ ημερών, κατέθεσαν πρόταση στον Μούσα για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας, χωρίς μείωση απολαβών, αναμένοντας την απάντησή του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Χασούρα» ύψους 500.000 ευρώ

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, πάντως, δεν βάζει πωλητήριο για κανέναν παίκτη. Επαναλαμβάνει ότι θα συναινέσει στην παραχώρηση του οποιουδήποτε παίκτη, φτάνει η πρόταση να ανταποκρίνεται στην αξία του. Το ίδιο ισχύει και για τον Νικόλα Ιωάννου. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που κέντρισε το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, αλλά καμία προσφορά δεν κατατέθηκε στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση του Τάαμαρι, το πωλητήριο και ο κίνδυνος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ