aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καμία διαπραγμάτευση

ΑΠΟΕΛ: Καμία διαπραγμάτευση

Συνέχεια στην πορεία αντεπίθεσης που εξαπέλυσαν με την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προσδοκούν ότι θα δώσουν στον ΑΠΟΕΛ. Απέναντι στη Δόξα στο γήπεδο της Περιστερώνας, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να μπουν αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να θέσουν τα δικά τους «θέλω» και «πρέπει», τρέχοντας με ορμή προς την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά τις επιτυχίες που κατέγραψαν Πάφος FC και Άρης, κατά την 11η στροφή του μαραθωνίου, εξυπακούεται πως ο στόχος της άντλησης των τριών βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ, δεν επιδέχεται καμίας διαπραγμάτευσης. Όχι, δηλαδή, πως θα επιδεχόταν διαπραγμάτευσης σε περίπτωση στραβοπατήματος των ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ωστόσο, η πίεση είναι σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερη, γνωρίζοντας ότι αυτοί που «κυνηγάς» προχώρησαν αλάνθαστοι στις νέες δοκιμασίες τους.

Ο σημερινός και προτελευταίος αγώνας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, κάθε άλλο παρά μικρότερο βαθμό δυσκολίας έχει σε σχέση με αυτούς που προηγήθηκαν. Παρά το γεγονός πως η Δόξα προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, απέδειξε ότι διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να τιμωρήσουν κάθε αδράνεια. Επομένως, απαιτείται η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ο περιορισμός των λαθών, ιδιαίτερα των αβίαστων, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσει την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα και με ηρεμία να οδηγηθεί στη διακοπή.

Ο Σέρβος προπονητής, σε άλλο ένα παιχνίδι περίμενε την τελευταία προπόνηση προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση ποδοσφαιριστών που συνόδευε ερωτηματικό την ετοιμότητά τους. Οι Ματέο Σούσιτς και Φράνκο Φεράρι έκαναν αγώνα δρόμου, με τις πιθανότητες να μην ήταν με το μέρος τους. Δεν υπολογίζονται οι Ράφαελ Μορέιρα, Βιντ Μπέλετς και Ανδρέας Καρώ, οι οποίοι «τρέχουν» για να προλάβουν το ντέρμπι με την Ομόνοια. Επιστρέφουν οι Γκιόργκι Κοσταντίνοφ, Μουρτάζ Νταουσβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια, με τους τελευταίους να συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού.

Οι ΑΠΟΕΛίστες, σημειώνεται, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο στάδιο της Περιστερώνας. Έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν, την ίδια ώρα που φίλοι της ομάδας αναμένεται ότι θα βρίσκονται και στην κερκίδα των γηπεδούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ