aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καμία απόφαση για τον Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Καμία απόφαση για τον Μπέζιακ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που εκκρεμεί το θέμα με τον νέο προπονητή, καμία απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα ντυθούν στα χρώματα της ομάδας και πολύ περισσότερο, σε αυτούς που θα αποχωρήσουν από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Μπορεί να λέγονται και να γράφονται πάρα πολλά σχετικά με το μέλλον του Ρομάν Μπέζιακ στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αλλά καμία επίσημη ενημέρωση δεν έγινε στον διεθνή Σλοβένο επιθετικό. Ακόμη και όταν ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα ώστε να γνωρίζει εάν θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ντε Βινσέντι: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»

Ο Ρομάν Μπέζιακ, υπενθυμίζουμε, βρισκόταν στα… αζήτητα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός, όμως, τον εμπιστεύτηκε καθώς τον γνώριζε από το πέρασμά του στη Φερεντσβάρος, με τον παίκτη να δίνει λύσεις. Το σκηνικό τόσο με τον Σλοβένο όσο και με άλλους ποδοσφαιριστές, τους οποίους πληροφορίες φέρουν στην πόρτα της εξόδου, θα ξεκαθαρίσει αρχές του νέου έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ