aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καλύτερη πρόταση για Ακιντόλα από αυτή της Ομόνοιας

ΑΠΟΕΛ: Καλύτερη πρόταση για Ακιντόλα από αυτή της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σε ένα ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ πάει να εξελιχθεί η φετινή καλοκαιρινή περίοδος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αφού μετά την απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο οι γαλαζοκίτρινοι έχουν βάλει στο μάτι και τον Νταβίντ Ακιντολα, στον οποίο έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση. Αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης, για να καταφέρει να ντύσει τον Νταβίντ Ακιντόλα στα γαλαζοκίτρινα. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αυτή την ώρα ξέρει πως για να καταφέρει να πάρει τα σκήπτρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φέρει ό,τι καλύτερο μπορεί και να το δώσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη με μοναδικό στόχο να βρεθεί στην κορυφή και πάλι της βαθμολογίας.

Αυτή την ώρα ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, έχει κάνει την καλύτερη οικονομική προσφορά για τον Νταβίντ Ακιντόλα, μια πρόταση που είναι σαφώς πλησιέστερη στις απαιτήσεις των Δανών, κάτι που αυτόματα τον φέρνει σε θέση ισχύος, επαναλαμβάνουμε όμως αυτή την ώρα γιατί οι ισορροπίες σε μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι πολύ λεπτές. Παράλληλα η πρόταση που έχει υποβληθεί από τον ΑΠΟΕΛ στον Ακιντόλα είναι καλύτερη από αυτήν που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής από την Ομόνοια. Με αυτά τα δύο δεδομένα, οι γαλαζοκίτρινοι, αυτή την ώρα βρίσκονται στην πρώτη θέση της κούρσας για την απόκτηση του Ακιντόλα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποχωρήσεις και αφίξεις

Ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο στο θέμα του προγραμματισμού είναι και η θέση του σέντερ φορ, αφού όπως είχε αναφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η πρώτη δική του προτεραιότητα η συμπλήρωση της θέσης του κεντρικού επιθετικού με έναν παίκτη που θα πληρεί συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες του «Goal» από την περασμένη εβδομάδα έλεγαν πως ο Μπεν Σαχάρ ήταν πολύ κοντά να πει το πολυπόθητο ναι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σαχάρ ζήτησε και πήρε δυο μέρες παράταση, μια μικρή προθεσμία μέχρι να κάνει αποδεκτή ή όχι την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων. Η διορία λήγει σήμερα…

Με βάση τα πιο πάνω, αν δεν τελειώσει θετικά η περίπτωση του Σαχάρ μάλλον θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ να προχωρεί στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Έχουν αρχίσει διερευνητικού χαρακτήρα επαφές, αφού οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ανιχνεύσουν το έδαφος με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος φέρεται, όπως λένε οι πληροφορίες, να έχει εξαιρετικές τελευταίες σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ