aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καλός και άγιος ο Τόμας, αλλά...

ΑΠΟΕΛ: Καλός και άγιος ο Τόμας, αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν αγχώνονται, αλλά ούτε και βιάζονται για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Η καλή διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, έστω κι αν τις χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έχει τονιστεί κατ’ επανάληψη και όλα τα άλλα θέματα μπορούν να περιμένουν.

Τρόπος του λέγειν δηλαδή, αφού ο Χουάνχο Λορένθο έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό και κάθε άλλο παρά τυχαία έχουν βγει προς τα έξω τα ονόματα των Ποτέ και Ρουέδα, οι οποίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στους γαλαζοκίτρινους στη νέα περίοδο.

Ο Ισπανός σκάουτερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Goal», κάτι καινούργιο «ψήνει», αλλά επί του παρόντος τίποτα δεν διαρρέει προς τα έξω. Πίσω όμως και πάλι στο αντικείμενό μας και τον Τόμας Κρίστιανσεν. Το κλίμα παραμένει ευνοϊκό για τον Δανό, με τη διοίκηση να είναι διατεθειμένη να δώσει στον τεχνικό τη ομάδας μιαν αύξηση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενδώσει σε παράλογες απαιτήσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ -λένε στον σύλλογο- είναι πλέον μαγαζί γωνία και εφόσον δεν τα βρουν με τον Κρίστιανσεν δεν πρόκειται να τα βάψουν μαύρα, ούτε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Προς το παρόν, ωστόσο, τηρούν όλοι στάση αναμονής, αφού εκείνο που προέχει είναι η κατάκτηση του τίτλου και το θέμα προπονητή θα συζητηθεί και θα ξεκαθαρίσει κι αυτό στην ώρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ