aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καλό το μηδέν παθητικό και το αήττητο, αλλά πλησιάζει η… σουηδική αλήθεια

ΑΠΟΕΛ: Καλό το μηδέν παθητικό και το αήττητο, αλλά πλησιάζει η… σουηδική αλήθεια

Αήττητος, χωρίς να δεχτεί γκολ, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ μετά το 0-0 στην έδρα της Κιζιλζάρ. Τα δείγματα γραφής του επαναληπτικού στο «Αστάνα Αρένα» δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, όσο ήταν στο 1-0 του ΓΣΠ, όπως και να έχει κρατά την πρόκριση και προχωρά.

Κρατά ασφαλώς το ότι ανασταλτικά παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όταν η αμυντική λειτουργία αποτελούσε την «αχίλλειο πτέρνα» του ανεξαρτήτως δυναμικής αντιπάλου. Ωστόσο, θα δοκιμαστεί για τα καλά όταν θα βρει απέναντί του πιο δυνατές αντιπάλους.

Ε, κόντρα σε μία ομάδα που κυνηγά τον τίτλο στη Σουηδία και έδωσε 21 επίσημα ματς, όπως είναι η επόμενη αντίπαλος, Τζουργκάρντεν, ήρθε η ώρα που ο ΑΠΟΕΛ θα δοκιμαστεί για τα καλά. Μία ομάδα που επίσης έχει έδρα με πλαστικό τάπητα.

Πέραν της άμυνας, όμως, ακόμη περισσότερη δουλειά θα χρειαστεί η επιθετική λειτουργία. Είναι φανερό ότι ο Ηλία δεν μπορεί μόνος να τραβήξει το κουπί στην κορυφή, ενώ αποτελεί ερώτημα εάν μπορούν και πόσο να βοηθήσουν οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Άντον Μάγκλιτσα. Όσο για τον Ντάνι Μπλουμ, ο οποίος κατά συνθήκη αγωνίστηκε τα τελευταία 20 λεπτά αλλαγή στην κορυφή, έδειξε ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και χρειάζεται ακόμη χρόνο.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το ντεμπούτο του Κοσταντίνοφ, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αν και επίσης θέλει ακόμη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ