aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καίγεται να φέρει την υπόθεση τίτλος στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Καίγεται να φέρει την υπόθεση τίτλος στο ΓΣΠ

Από την επόμενη κιόλας ημέρα της μεγάλης νίκης επί της ΑΕΚ, άπαντες στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν την μπάλα κάτω. Χωρίς φανφάρες και βαρύγδουπες δηλώσεις, με σεβασμό στον αντίπαλο, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά για τη σημερινή «καυτή» μάχη στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Το ντέρμπι στη Λεμεσό πέφτει σε χρονική συγκυρία που η νίκη δεν είναι απλώς επιτακτική, αλλά αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να παραμείνει στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και για να γίνει κάτι τέτοιο, φέρνοντας την υπόθεση τίτλος στο ΓΣΠ, πρέπει να καταβάλει την αντίσταση του Απόλλωνα. Στην ομάδα της Λευκωσίας δεν υπερτιμούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Δεν πρόκειται να κλειστούν στην άμυνα προσδοκώντας σε αντεπιθέσεις. Θα ψάξουν με μανία να ανιχνεύσουν τον τρόπο για να επιβάλουν τους δικούς τους «νόμους» στο παιγνίδι, παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, έχοντας ταυτόχρονα μεγάλη προσοχή στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση.

Το ζήτημα για τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, είναι να καταφέρει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Παρά τις πολλές απουσίες, έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, δίνοντας τη δυναμική ώθηση που επιβάλλει το σημερινό παιγνίδι. Να αγωνισθούν με ένταση. Σε τέτοιας υφής παιχνίδι, όπως μας έχει αποδείξει και η ιστορία, σημαντικός παράγοντας είναι η καρδιά και το πάθος που θα επιδείξει η κάθε ομάδα στο γήπεδο.

Και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να δείξουν την αξία τους, περνώντας το μήνυμα ότι μπορούν να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του τίτλου μέχρι την τελευταία στροφή του μαραθωνίου. Είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2019 και αναμφίβολα, το ντέρμπι στο στάδιο της Λεμεσού προσφέρεται για να αποδείξουν πως έχουν τα κότσια υλοποίησης του στόχου.

Το τεχνικό επιτελείο, μετέφερε στους ποδοσφαιριστές όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αντίπαλο και παραλλήλως, υπέδειξε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποδράσουν με το σπουδαίο τρίποντο για πρώτη φορά από το Στάδιο «Αλφαμέγα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ