aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και τώρα θα τρέξει για να προλάβει

ΑΠΟΕΛ: Και τώρα θα τρέξει για να προλάβει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ψαλιδίστηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Εάν κι εφόσον στη συνέχεια δεν επαναλάβει εαυτόν, μπορεί να ελπίζει. Από τη στιγμή που έκανε απογοητευτική αρχή στη διοργάνωση, οφείλει στα επόμενα παιχνίδια να «τρέξει», να υπερβάλει εαυτόν, μαζεύοντας βαθμούς και εκτός έδρας, «διορθώνοντας» το προχθεσινό… λάθος. Το γεγονός όμως πως απέναντι στην πιο αδύνατη θεωρητικά ομάδα του ομίλου δεν καρπώθηκε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αυτομάτως το κακό είναι διπλό.

Έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης την Ντουντελάνζ και παραλλήλως, αφαίρεσε αρκετά από τη δυναμική του, αφού έχασε την ευκαιρία για να ενισχύσει με το «καλημέρα» τις πιθανότητες εξασφάλισης του δεύτερου εισιτηρίου στον όμιλο. Μάλιστα, ελλοχεύει ο κίνδυνος με το πέρας του πρώτου γύρου να παραμείνει στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς ακολουθούν σερί εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Σεβίλλη (3/10) και Καραμπάχ (24/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ