aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και τώρα πάει για το μεγάλο κόλπο των €3.000.000

ΑΠΟΕΛ: Και τώρα πάει για το μεγάλο κόλπο των €3.000.000

Έκανε τα απολύτως απαραίτητα στην «Αστάνα «Αρένα», πήρε με… σχεδόν σβηστή μηχανή το 0-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα διά ποδός Γιώργου Εφραίμ (1-0), ξεκλείδωσε την πόρτα που οδηγεί στον προθάλαμο των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε χθες με την εμφάνισή του, έφερε εις πέρας την αποστολή απέναντι στην Κιζιλζάρ, βάζει αυτομάτως στην τσέπη 300.000 ευρώ από τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και επιχειρεί, πλέον, να απλώσει το χέρι στα πολλά λεφτά. Πάει για το μεγάλο, δηλαδή, κόλπο!

Σε περίπτωση που απογειωθεί για 9η φορά στην ιστορία του σε ομίλους των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, τότε καρπώνεται σχεδόν 3 εκατ. ευρώ ή για να είμαστε ακριβείς 2.940.000 ευρώ, ποσό που θα αποτελέσει αναμφίβολα σημαντική οικονομική ανάσα. Βήμα-βήμα, λένε στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας πως όσο προχωρούν στη διοργάνωση, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ