aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ και τέλος για τον Καβενάγκι;

ΑΠΟΕΛ και τέλος για τον Καβενάγκι;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Φερνάντο Καβενάγκι να σταματήσει με μεγάλη καριέρα του. Αυτό ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ole». Ο «Κάβεγκολ» σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Με αφορμή την παρουσία του στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα «αγώνα της Ειρήνης», όπου και σκόραρε ο Κάβεγκολ, η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει μπάλα ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Αναλυτικά: «Ο Καβενάγκι έπαιξε ξανά μετά από 8 μήνες στον αγώνα της Ειρήνης περιτριγυρισμένος από πρώην παίκτες, την ώρα που και ο ίδιος σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Είναι ένας εις το επανιδείν. Θα κάνω την επέμβαση και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό το μήνυμα έβαζε ο Καβενάγκι στο twitter στις 2 Απριλίου, όταν αποχαιρετούσε τον ΑΠΟΕΛ στις 2 Απριλίου. Είχαν περάσει τότε ήδη δύο μήνες από το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Έξι μήνες μετά από αυτό το μήνυμα, ο Καβενάγκι έπαιξε ξανά στο φιλικό αυτό στη Ρώμη.

Ήταν η επανεμφάνισή του στα γήπεδα, ίσως και το αντίο του, αφού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αν και στο διάστημα της αποθεραπείας του στη Βαρκελώνη, βολιδοσκοπήθηκε από διάφορες ομάδες, το σκέφτεται αν θα συνεχίσει.

Πέρα από το γκολ άλλωστε και στο φιλικό αυτό φάνηκε ότι ο Τορίτο δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Γι’ αυτό και μιλώντας με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους λέει ότι μάλλον θα σταματήσει, αν και μόλις 33 ετών».

oleca

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ