aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και στον… ορίζοντα ο «αιώνιος» αντίπαλός του

ΑΠΟΕΛ: Και στον… ορίζοντα ο «αιώνιος» αντίπαλός του

Οι υποχρεώσεις της εθνικής και η απουσία των διεθνών δεν μπορούν και δεν είναι δυνατόν να βάλουν φρένο στην προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας με την Ομόνοια. Οι γαλαζοκίτρινοι στρώθηκαν από προχθές στη δουλειά και η προετοιμασία για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου… τρέχει. Απόντων των διεθνών, βέβαια, δεν μπορούν να λεχθούν πολλά, πολλά, ωστόσο ο Πάολο Τραμετσάνι αρχίζει να βάζει σε σειρά τις σκέψεις του σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι αυτό.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη του επί του Απόλλωνα και την αναρρίχησή του στην κορυφή, θέλει να διατηρηθεί εκεί και αυτό μπορεί να γίνει μονο με νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, που δείχνει ανεβασμένος. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λεχθεί οτιδήποτε, σε σχέση με την τακτική και τα πρόσωπα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πραξιτέλης Βούρος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, όπως επίσης και ο Ντε Βινσέντι που ανέβασε στροφές, νοκ άουτ όμως είναι ο Γκέντσογλου. Το τοπίο γύρω από την ενδεκάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη βδομάδα, με την επιστροφή και των διεθνών.

Άλλωστε ο Τραμετσάνι μας έχει συνηθίσει στο να εκπλήσσει σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα και από τη στιγμή που υπάρχει μπροστά μια βδομάδα δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε, ειδικά μάλιστα με τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του καθ’ ύλην αρμόδιου της ομάδας. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες ακόμα και εφόσον όλοι οι διεθνείς επιστρέψουν υγιείς στον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ