aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και στο… βάθος Μιλόγεβιτς!

ΑΠΟΕΛ: Και στο… βάθος Μιλόγεβιτς!

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ομάδα να παρουσιάζεται σταθερή και πρωτίστως απαιτητική υπό την καθοδήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής που υπέγραψε συμβόλαιο αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, με ούτε μία εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», έκανε ντεμπούτο.

Όχι μόνο… ανάστησε αγωνιστικά τον ΑΠΟΕΛ, αλλά σε 11 συνολικά αγώνες, μετρά 10 νίκες και 1 μόλις ισοπαλία (πρωτάθλημα/κύπελλο). Από την 7η θέση που βρισκόταν η ομάδα με το πέρας της 6ης στροφής του μαραθωνίου και συντελεστή τερμάτων 5-2, εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές διατηρείται σε θέση οδηγού, μετρώντας 23 γκολ υπέρ και 6 κατά! Παίκτες που για διάφορους λόγους δεν απέδιδαν τα προσδοκώμενα, με τον Σέρβο κόουτς έχουν πάρει για τα καλά μπρος. Τρανταχτά παραδείγματα οι Ματέο Σούσιτς, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η διοίκηση, λοιπόν, βάζοντας σε σειρά προτεραιότητας τις υποθέσεις που πρέπει σταδιακά να διεκπεραιωθούν, έθεσε ψηλά στην ατζέντα την πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιλόγεβιτς και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα. Οι συμβατικές δεσμεύσεις, βλέπετε, ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Σέρβος τεχνικός, κέρδισε την εμπιστοσύνη και των απαιτητικών φιλάθλων με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα και την ετοιμότητα που παρουσιάζει η ομάδα. Διαφαίνεται ξεκάθαρη πρόθεση από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να του προταθεί συμβόλαιο με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Είναι αυτονόητο πως θα του προταθεί νέο συμβόλαιο, όμως, όλα θα εξαρτηθούν από τους όρους της συνεργασίας και τις οικονομικές απολαβές που θα αξιώσει.

Από εκεί και πέρα, η διακοπή του πρωταθλήματος κρίνεται ευεργετική, καθώς αφενός οι ποδοσφαιριστές παίρνουν ανάσες ξεκούρασης και αφετέρου, δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες που αντιμετώπισαν τραυματισμό να αποθεραπευτούν πλήρως ή να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ