aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και όμως θα είναι πρωτόγνωρο!

ΑΠΟΕΛ: Και όμως θα είναι πρωτόγνωρο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Συμπληρώνοντας τέσσερα ματς δίχως ήττα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ελπίζει πως σήμερα θα δοθεί συνέχεια με άλλη μία σπουδαία επιτυχία στο ΓΣΠ εις βάρος της Ανόρθωσης. Τα τρίποντα κόντρα σε Ερμή και Πάφος FC, όπως και η ισοπαλία με δέκα παίκτες απέναντι στην ΑΕΚ, έφεραν χαμόγελα.

Η πρόκριση εις βάρος του Απόλλωνα, όμως, δημιούργησε για πρώτη φορά ενθουσιασμό. Συνεπώς άλλη μία νίκη απέναντι σε μεγάλη ομάδα, θα σημάνει για τα καλά την επιστροφή των γαλαζοκίτρινων στο κλαμπ των υπολογίσιμων δυνάμεων του τόπου.

Τα οφέλη, δε, θα είναι πολλαπλά σε τέτοιο ενδεχόμενο. Κατ’ αρχάς, η ομάδα της Λευκωσίας θα πλησιάσει για τα καλά την έκτη θέση. Έτσι στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές της α’ φάσης θα χτυπήσει ρέστα για να αποφύγει τον πρώτο αποκλεισμό της ιστορίας της από τον όμιλο του τίτλου.

Πέρα από το πρεστίζ, το επίπεδο αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια θα φτάσει σε τιτάνια ύψη, καθώς η ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι απέναντι σε επίδοξη πρωταθλήτρια. Κάτι που στον εν εξελίξει ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» πέτυχε μόνο μία φορά ο ΑΠΟΕΛ, όταν νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στις 12 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Δύο «κολλητά» νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες πρωταγωνιστικών στόχων, για το κύπελλο με τον Απόλλωνα και το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο άλλωστε στην τρέχουσα σεζόν για τους Λευκωσιάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ