aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έβαλαν στο στόχαστρο τους τον ίδιο παίκτη»

«ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έβαλαν στο στόχαστρο τους τον ίδιο παίκτη»

Η μετεγγραφική περιόδους του Καλοκαιριού δεν άρχισε καλά καλά, ωστόσο τα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές που απασχολούν κυπριακές ομάδες άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» τονίζει πως Ντάβιντ Ματέος της Χάποελ Χαντέρα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ από το Ισραήλ. Ωστόσο, ο Ισπανός επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του, γεγονός που θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα καταθέσει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Τέλος, το δημοσίευμα καταλήγει πως αναμένει και προτάσεις από άλλες ομάδας.

Οι περισσότερες σεζόν του έμπειρου κεντρικού αμυντικού είναι «γεμάτες» καθώς φαίνεται πως βρισκόταν και βρίσκεται στις βασικές επιλογές των προπονητών του, όπως μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ