aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και να άξιζε, €400.000 δεν θα πλήρωνε σε καμία περίπτωση

ΑΠΟΕΛ: Και να άξιζε, €400.000 δεν θα πλήρωνε σε καμία περίπτωση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άμα συνδεθεί με τη μαγειρική, κάπου υπάρχουν ομοιότητες με το κεφάλαιο «δανεικοί» στον ΑΠΟΕΛ. Και εξηγούμε: Με δανεικά συστατικά από γείτονες, κανείς δεν μπορεί να μαγειρέψει και να πετύχει το φαγητό του πάνω από δύο, τρεις, ή τέσσερις φορές. Άμα πάει όμως, μέχρι το σούπερ μάρκετ να αγοράσει αυτά που προτιμάει και χρειάζεσαι σε ποσότητα, θα έχει να μαγειρεύει, και ποιοτικά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεν είπε κανένας πως δεν είναι καλό οι ομάδες να προσπαθούν να ενδυναμωθούν με παίκτες δανεικούς από άλλες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Αλλά τόσους πολλούς όσους είχε ο ΑΠΟΕΛ, αποδείχθηκε πως δεν…

Λίγο το γεγονός πως δεν υπήρχε πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων τους σχετικά από νωρίς, λίγο η έλλειψη κινήτρων και η πενιχρή προσφορά τους (αφού σχεδόν όλοι ήταν βασικές μονάδες), δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στον ΑΠΟΕΛ, από το να μην ακολουθήσει ξανά αυτή τη συνταγή σε τόσο μεγάλο βαθμό. Και αν θα το κάνει, να είναι σε θέση να τους αποκτήσει με ποσό που να μην δυσκολεύεται να πληρώσει. Έτσι, ώστε να υπάρχει και κίνητρο για τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα δώσει €400.000 για τον Γέφτοβιτς»

Η σέρβικη ιστοσελίδα «Fudbal.hotsport.r», έκανε γνωστό πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε την αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα για την απόφαση να επιστρέψει τον Μίλαν Γέφτοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου μέχρι τον Μάιο του 2021. Ο Σέρβος εξτρέμ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της ρήτρας αγοράς του που ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Ντε Βινσέντι: Η «φωτιά» που τον έκαψε και τα νεύρα του κόσμου

Έτσι λοιπόν, σύντομα να εκδοθεί ανακοίνωση και για αυτόν, όπως έγινε με τους Αντρίγια Πάβλοβιτς, Ούρος Μάτιτς (επιστρέφουν σε Ραπίντ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα) και Άλεφ ντος Σάντος. Όσον αφορά τους τρεις αυτούς παίκτες, κανείς δεν αμφισβητεί την αξία τους. Μάλιστα ο Μάτιτς έδειξε σπουδαία στοιχεία και αρκετά ματς, ενώ ο Άλεφ τον τελευταίο καιρό πριν από την αναστολή του πρωταθλήματος, ήταν φορμαρισμένος. Αν ανήκαν στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρωτικά, τα πράγματα θα ήταν ίσως πολύ διαφορετικά.

Πάντως, και πανδημία να μην υπήρχε, και σε βαρβάτο οικονομικό νοικοκυριό να μην αναγκαζόταν να εισέλθει ο ΑΠΟΕΛ, δεν βρισκόμαστε σε περίοδο που οι γαλαζοκίτρινοι θα έδιναν 400.000 ευρώ για παίκτες τύπου… Γέφτοβιτς. Με καμία δύναμη όμως… Ένα παιχνίδι καλό έκανε όλο κι όλο με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ενώ και προηγουμένως δεν είχε κάτι αξιόλογο να επιδείξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ