aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και μέσα σε όλα… ΠΑΕΕΚ Κερύνειας

ΑΠΟΕΛ: Και μέσα σε όλα… ΠΑΕΕΚ Κερύνειας

Και μέσα σε όλα αυτά, το ημερολόγιο λέει ΠΑΕΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας για την ενδιάμεση φάση του κυπέλλου και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της πρωτεύουσας μοιάζουν με… βουνό ωστόσο καλείται το απόγευμα της Τετάρτης να ξεμπερδέψει με τον θεσμό του κυπέλλου (για την ώρα) και να περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από το μεσημέρι της Δευτέρας και τα ηνία της ομάδας βρίσκονται στα χέρια των Χατζηλούκα-Μοράις. Αμφότεροι θα αναλάβουν το κοουτσάρισμα της ομάδας μέχρι να εντοπιστεί ο νέος προπονητής. Αυτή, είναι δουλειά του διοικητικού συμβουλίου των γαλαζοκιτρίνων, ενώ στον Αρχάγγελο επικεντρώνονται στο αγωνιστικό μέρος.

Οι δύο υπηρεσιακοί τεχνικοί του ΑΠΟΕΛ με μόλις δύο προπονήσεις (Δευτέρα και Τρίτη) προσπάθησαν να δουλέψουν στην ψυχολογία αλλά και να διορθώσουν κάποια στοιχεία, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Εξάλλου, μόλις τελειώσει το εν λόγω παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός δράσης είναι ο Ντε Βισνέντι, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα παραμείνει εκτός για ένα περίπου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ