aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και μες την… φούρια, «κλείνει Αντρέ Τζεράλντες»

ΑΠΟΕΛ: Και μες την… φούρια, «κλείνει Αντρέ Τζεράλντες»

Τον επόμενο μετεγγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «one.co.il». Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος ακραίος (κυρίως δεξιός) αμυντικός Αντρέ Τζεράλντες έχει συμφωνήσει σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών και ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισβόνας, από την οποία όμως δεν υπολογίζεται.

Την λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέγραψε γεμάτη σεζόν (33 εμφανίσεις) και κέρδισε τις εντυπώσεις. Παρόλο που στην ομάδα του Ισραήλ ανέμεναν πως θα παραμείνει στο ρόστερ και την αγωνιστική περίοδο 2020-21 (εκ νέου δανεικός), το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Τα ανοικτά μέτωπα στην ομάδα της πρωτεύουσας είναι πολλά καθώς η βαριά ήττα από την ΑΕΚ (0-3) και οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις έχουν φέρει μαύρα σύννεφα στον Αρχάγγελο. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να τελειώσει οριστικά με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων, ωστόσο το μετεγγραφικό παράθυρο παραμείνει ανοικτό αφού η ενίσχυση είναι δεδομένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ