aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«ΑΠΟΕΛ και Αστέρας Τρίπολης πλησίασαν τον Πέτρου»

«ΑΠΟΕΛ και Αστέρας Τρίπολης πλησίασαν τον Πέτρου»

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Τo10.gr», αναφέρεται πως ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε τον Κωνσταντίνο Πέτρου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στο στόχαστρό του, άσχετα αν βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ενώ επικαλούμενο «πηγές» από Κύπρο (κάτι τέτοιο δεν έγινε γνωστό στο νησί μας), τον εν λόγω Μέσο εμπλέκει και τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, γίνεται αναφορά και στον Νεόφυτο Μιχαήλ, τον διεθνή Κύπριο πορτιέρε που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να περνάει δύσκολες ώρες και να βρίσκεται σε επίφοβη θέση στην βαθμολογία, όμως, το σκάουτ παραμένει σκάουτ. Οι Αρκάδες βολιδοσκοπούν στόχους ενόψει της νέας περιόδου και εφόσον με το καλό εξασφαλίσουν την παραμονή τους θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το χτίσιμο. Μια από τις θέσεις που κοιτάζουν είναι και αυτή του τερματοφύλακα. Ο Γιώργος Αθανασιάδης βρίσκεται με την βαλίτσα στο χέρι και οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον γκολκίπερ που μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο θα αποτελέσει την εγγύηση κάτω από τα δοκάρια για τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιος που έχει βάλει γερή υποψηφιότητα αν και είναι σχετικά νωρίς. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πέτρου! Ποιος είναι αυτός; Οι γνώστες του κυπριακού ποδοσφαίρου θα τον γνωρίζουν καλά αφού πριν από μερικές μέρες όλο το νησί μιλούσε για αυτόν. Ο τερματοφύλακας του Παραλιμνίου έκανε καταπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όπου μεταξύ των άλλων απόκρουσε και ένα πέναλτι.

Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο, η ομάδα του είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστεί και ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει υψηλές φιλοδοξίες. Στην Κύπρο λένε ότι τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Αστέρας Τρίπολης τον έχουν πλησιάσει και έχουν συζητήσει μαζί του. Να υπενθυμίσουμε ότι και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει στις τάξεις του έναν Κύπριο τερματοφύλακα φέτος, τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος ομολογουμένως κάνει καλή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ