aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Και άλλες αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη…

ΑΠΟΕΛ: Και άλλες αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι αναβολές τεσσάρων αγώνων, φαίνεται πως σαν να έχουν επισκιάσει σχεδόν τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Μικ Μακάρθι, διατηρούν ανοικτή γραμμή και δρομολογούν τις κινήσεις τους όσον αφορά στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Θεωρείται δεδομένο πως θα εξαντληθούν οι επιτρεπόμενες κινήσεις στην αγωνιστική σκακιέρα (τέσσερις) και παραλλήλως, άλλο τόσο σίγουρο θεωρείται ότι θα κουνήσουν μαντήλι από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ποδοσφαιριστές για να εγγραφούν οι νεοφερμένοι.

Η κακή πορεία του ΑΠΟΕΛ και η αμφιβόλου αξίας παίκτες που προστέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ, προβληματίζουν πάρα πολύ τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από την ομάδα και ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν έκπληξη (ήδη διέρρευσε ότι η διοίκηση τα βρήκε με τον Μάικ Γένσεν για γίνει ο πρώτος που αποχωρεί).

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, εξάλλου, έχουν προειδοποιήσει αρκετές φορές, αλλά τα μηνύματα δεν φαίνεται να πήγαν στους αποδέκτες. Το επόμενο διάστημα οι διοικούντες εννοείται ότι θα έχουν μπόλικη δουλειά. Ισως να εκδίδονται πολύ συχνά δελτία Τύπου προς ενημέρωση των φιλάθλων, αναλόγως πάντα και της πορείας των συζητήσεων. Εφόσον ληφθεί εν τέλει απόφαση να διακοπούν συμβόλαια, επιβάλλονται λεπτοί χειρισμοί, κάτι για το οποίο μπορεί να απαιτηθεί χρόνος.

Οσον αφορά στους Κέβιν Λαφράνς, Βούγιαντιν Σάβιτς και Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, παίκτες που τέθηκαν εκτός ρόστερ, αλλά πληρώνονται κανονικά κάθε τέλος του μήνα, σύντομα θα ληφθεί η τελική απόφαση κατά πόσον ένας εξ αυτών επιστρέψει. Επί της παρούσης, τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο τελευταίος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ