aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Καυτές» ημέρες για ενίσχυση και ξεσκαρτάρισμα

ΑΠΟΕΛ: «Καυτές» ημέρες για ενίσχυση και ξεσκαρτάρισμα

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει πολλή δουλειά και οι επόμενες ημέρες αναμένονται «καυτές». Η σημερινή ημέρα αναλώθηκε στο θέμα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του προπονητή. Από εκεί και πέρα, όμως, εκτός της θέλησης για περαιτέρω ενίσχυση, θα γίνει προσπάθεια και για ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Μένει να φανεί πού θα φτάσει ο αριθμός των προσθαφαιρέσεων.

Θεωρείται βέβαιο πως θα αποκτηθεί εξτρέμ και θα αποχωρήσει ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Επίσης, υπάρχει θέληση για απόκτηση και σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα, θα αποχωρήσουν επίσης οι Τζακ Μπερν και Τζο Γκάρνερ, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της αποδέσμευσης του Μάριους Λουντεμό.

Υπάρχει λοιπόν θέληση για σημαντικές διαφοροποιήσεις και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή ώστε να δουν ποια θα είναι τελική μορφή του ρόστερ. Η πρεμιέρα της ομάδας τους προκάλεσε απογοήτευση και ελπίζουν πως ό,τι αποφασιστεί θα αλλάξει την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ