aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καμπανάκι αφύπνισης

ΑΠΟΕΛ: Καμπανάκι αφύπνισης

Ο ΑΠΟΕΛ, υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σε 16 αναμετρήσεις πρωταθλήματος δεν έφτασε στο ζητούμενο μονάχα σε 3 εξ αυτών. Εξήλθε, συγκεκριμένα, ισόπαλος με τον Άρη (2-2) και ηττήθηκε από τις ΑΕΛ (0-1), ΑΕΚ (1-2).

Κοινή συνισταμένη; Πρόκειται για παιχνίδια που διεξήχθηκαν μακριά από το ΓΣΠ και μάλιστα, κατά τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Διάστημα κατά το οποίο, κέρδισε εκτός έδρας και με μπόλικο άγχος μόνο την Καρμιώτισσα (2-1). Εν ολίγοις, από το τελευταίο χρονικά ματς του περασμένου έτους, διεκδίκησε μακριά από το «σπίτι» του 12 βαθμούς και πίστωσε στο ταμείο μόλις 4.

Ξέχωρα από τα μηνύματα που έστειλε το Παραλίμνι, προσεχής αντίπαλος, στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο, λειτουργεί ως καμπανάκι στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Με τη διαφορά από την κορυφή να παραμένει στους 4 βαθμούς και τα παιχνίδια ολοένα να λιγοστεύουν, απαιτείται η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου».

Σε καμία περίπτωση, ο Μιλόγεβιτς δεν επαναπαύεται στο γεγονός πως είδε την ομάδα του να φτάνει σε πελώρια ανατροπή του σκορ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, πετυχαίνοντας 3 τέρματα στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες (3-1 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»). Από την πρώτη μέρα που άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, ζητεί τη μέγιστη σοβαρότητα και εννοείται προσπάθεια από όλους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ