aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήττα με «τριάρα» για τους… αναπληρωματικούς της Κιζιλζάρ

ΑΠΟΕΛ: Ήττα με «τριάρα» για τους… αναπληρωματικούς της Κιζιλζάρ

Εντός έδρας ήττα για την Κιζιλζάρ, με 1-3 από την Κάσπι Ακτάου, σε αδιάφορο αγώνα κυπέλλου, αφού η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ ήταν ήδη αποκλεισμένη από τον θεσμό (διεξάγεται με σύστημα ομίλων).

Με το μυαλό στον επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα τους γαλαζοκίτρινους, παρέταξε ο Αλί Αλίγιεφ την Κιζιλζάρ. Συγκεκριμένα, άλλαξε και τους ένδεκα βασικούς του πρώτου αγώνα στη Λευκωσία, ενώ ούτε ως αλλαγή δεν χρησιμοποιήθηκε κανένας από αυτούς.

Η Κιζιλζάρ προηγήθηκε στο 14’, με αυτογκόλ, όμως η Κάσπι με γκολ των Πέσιτς (60’, 76’) και Μπερντιμπέκ (85’) έφερε «τούμπα» το ματς. Στο 58’ η Κιζιλζάρ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζιαμκπό.

Η ενδεκάδα της Κιζιλζάρ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: Λομπάντσεφ, Ταπάλοφ, Γκούρμαν, Καρσάκεβιτς, Μούζεκ, Μπούσμαν, Γιάκοβλεφ, Κονέ, Ντος Σάντος, Πόντιο, Λομπζανίντζε.

Η ενδεκάδα της Κιζιλζάρ κόντρα στην Κάσπι: Πετρόφ, Αντίλοφ, Ζιάμκπο, Μπαϊμαγκαμπέτοφ, Μολνταμπάγιεφ (72’ Μπισικένοφ), Γιένις, Οσπάνοφ, Μουκούσιεφ (60’ Λαγκούτιν), Ιζμαίλοφ, Γιεσίμοφ, Τσικαντσί (80’ Γκαλκίν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ