aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήττα από την Ουντεβάλα

ΑΠΟΕΛ: Ήττα από την Ουντεβάλα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Ουντεβάλα με 2-5 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στο Main Round του UEFA Futsal Champions League. Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Στο 9ο λεπτό ο Ομήρου ισοφάρισε, όμως στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 1-2. Οι φουτσαλιστές του Γιάννου Μυλωνά προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν βρήκαν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου σκόραραν κάνοντας το 3-1.

Ούτε το δεύτερο ημίχρονο άρχισε καλά για τον ΑΠΟΕΛ. Ο αντίπαλος αιφνιδίασε, σκόραρε στο 23’ και έβαλε πολύ δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι πίεσαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, αλλά δεν σκόραραν και να μπουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Στο 35’ οι Σουηδοί εκμεταλλεύτηκαν το fly goalkeeper και σκόραραν, ενώ δυο λεπτά μετά ο Ράφαελ διαμόρφωσε το τελικό 2-5. Το επόμενο παιχνίδι είναι μεθαύριο Σάββατο απέναντι στο φαβορί του ομίλου Περσκάρα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 19:00. Θα προηγηθεί ο αγώνας Ουντεβάλα-Μόσταρ στις 16:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ