aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Ήταν μια δύσκολη αρχή…

ΑΠΟΕΛ: Ήταν μια δύσκολη αρχή…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν κέρδιζε μέσα στη Γερμανία, όλοι σήμερα θα μιλούσαν για ένα μικρό καλαθοσφαιρικό «θαύμα». Το λέμε έτσι -έστω και αν φαίνεται κάπως υπερβολικό-, αλλά από τη στιγμή που o ΑΠΟΕΛ στην είχε να αντιμετωπίσει μία εκ των πρωτοπόρων του γερμανικού πρωταθλήματος, τα πράγματα ήταν σκούρα πριν καν το εναρκτήριο τζάμπολ.

Η Telecom Baskets Bonn λοιπόν, ήταν η νικήτρια του αγώνα απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης και που ήταν ενταγμένος στην πρεμιέρα των αγωνιστικών για τον 13ο όμιλο του FIBA Europe cup.

Βάσει των προαναφερθέντων, στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, υπήρχε πλήρης επίγνωση των δυσκολιών που θα τους περίμεναν σε αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη, με όσες δυνάμεις είχαν, τις εναπόθεσαν στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο το ότι καλύτερο. Αυτό, είναι κάτι που το θεωρούμε δεδομένο, βάση των όσων μας έχει δείξει ο φετινός ΑΠΟΕΛ, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που κάνει ο Ελλαδίτης προπονητής του!

Όμως, όσον αφορά στον αγώνα στη Γερμανία, η «αποφράδα» περίοδος, ήταν η 2η. Ήταν σε εκείνο το διάστημα που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στις δυο πλευρές του γηπέδου και έτσι το δικό τους +3 στο 10λεπτο, μετατράπηκε σε +23 στο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Ποια όμως είναι η ουσία; Η δεύτερη φάση των ομίλων μόλις τώρα άρχισε. Επομένως στα πέντε παιχνίδια που απομένουν ως την ολοκλήρωση της, πολλά είναι που μπορούν να γίνουν, ή ακόμα καλύτερα… πάρα πολλά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ