aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήρθε ο Ουζουνίδης και πιάνει δουλειά

ΑΠΟΕΛ: Ήρθε ο Ουζουνίδης και πιάνει δουλειά

Στην Κύπρο αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (11/2)ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα σε μία κρίσιμη καμπή σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων πήρε την απόφαση απόλυσης του Κόρε Ίνγκεμπριγκστεν δίνοντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Εβρίτη τεχνικό, ο οποίος θα εργαστεί στον «Αρχάγγελο» ως προπονητής για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα. Το 2007 στέφθηκε πρωταθλητής με τον ΑΠΟΕΛ, όπου άρχισε την προπονητική του θητεία και το ίδιο θα επιχειρήσει να πράξει 13 χρόνια μετά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ίνγκεμπριγκστεν «συνέτριψε» το… ρεκόρ του Μπέιν

Την Τετάρτη (12/2) ο 51χρονος προπονητής που ήταν άνεργος από τον Φεβρουάριο του 2019 θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Ο Ουζουνίδης υπηρέτησε τον ΑΠΟΕΛ τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Τη διετία 2001-2003 αγωνίσθηκε στο κέντρο της άμυνας σε 49 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα. Τον Μάιο του 2006 επέστρεψε στον Αρχάγγελο, αυτήν τη φορά ως προπονητής. Κοούτσαρε τον ΑΠΟΕΛ σε 61 αγώνες, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή μία φορά.

Διαβάστε επίσης: Τα οκτώ πρόσωπα που θα συναντήσει ξανά ο Ουζουνίδης στον «Αρχάγγελο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ