aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήρθε η ώρα του Χάνι ή μήπως όχι; Ο Ντολ θα δώσει την απάντηση!

ΑΠΟΕΛ: Ήρθε η ώρα του Χάνι ή μήπως όχι; Ο Ντολ θα δώσει την απάντηση!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ήρθε η ώρα του Ομάρ Χάνι ή μήπως όχι; Σ’ αυτό το ερώτημα μπορεί να απαντήσει μόνο ο Τόμας Ντολ και οι συνεργάτες του, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά τον Ιορδανό άσο στις προπονήσεις και είναι οι αρμόδιοι να κρίνουν αν είναι έτοιμος ή όχι να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των γαλαζοκίτρινων.

Ο Χάνι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως φάνηκε και στο φιλικό αγώνα μεταξύ της Ιορδανίας κάτω των 23 και της Κίνας. Ο νεαρός άσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που θέλει κάθε οπαδός να βλέπει να αγωνίζεται. Η επιθετικότητα, οι ντρίπλες και η έφεση του στο ένας εναντίων ενός είναι ικανά να τρελάνουν, να ξεσηκώσουν και να σηκώσουν στο… πόδι τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Η μετριότητα στην απόδοση των εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ (Τάαμαρι, Εφραίμ, Μπέζιακ, Αλωνεύτης, Γιάκολις, Βιντιγκάλ) και το γεγονός ότι οι περσινοί πρωταθλητές έχουν πρόγραμμα… βουνό (δείτε ΕΔΩ), δίνει την ευκαιρία στον Χάνι να διεκδικήσει λεπτά συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Γιούροπα Λιγκ.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υπάρχει αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα ο Χάνι θα πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Τόμας Ντολ και θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Only one minute . ⭐️

A post shared by ” OMAR HANI / عمر هاني ” (@omar___hani) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ