aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ήρθε για βασικός, κατέληξε τέταρτη επιλογή!

AΠΟΕΛ: Ήρθε για βασικός, κατέληξε τέταρτη επιλογή!

Η μετεγγραφή του Σάββα Γκέντζογλου στον ΑΠΟΕΛ έγινε με τη λογική ο Ελλαδίτης να προσδώσει ποιότητα και ποσότητα επιλογών για τη μεσοαμυντική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων. Με τον Νούνο Μοράις να διανύει το 35o έτος της ηλικίας του οι εξάκις σερί πρωταθλητές χρειάζονταν άλλη μία αξιόπιστη επιλογή για τη θέση του ανασταλτικού χαφ.

Οι πρώτες εμφανίσεις του Γκέντζογλου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν ήταν ελπιδοφόρες, αλλά ήσαν απογοητευτικές. Μάλιτσα, λίγο πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν και στην απόκτηση του Μπαουτίστα Κασίνι.

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΠΟΕΛ – Δόξα 

Στον αγώνα με τη Δόξα, ο Γιώργος Κωστή άφησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Λούκας Σόουζα (είχε τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ερμή) και διαφοροποίησε το πλάνο του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Σαλαμίνα τοποθετώντας τον Ζαχίντ στο δεξί φτερό της επίθεσης, καθώς απουσιάζουν οι Τάμαρι και Εφραίμ.

Παρά τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλχημείες της τεχνικής ηγεσίας ο Γκέντζογλου δεν βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα τον κ. Κωστή να επιλέγει τον Κωστάκη Αρτυματά στο πλευρό του Μοράις, αντί του Ελλαδίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ