aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ηρεμία πριν την… καταιγίδα

ΑΠΟΕΛ: Ηρεμία πριν την… καταιγίδα

Ανήσυχη ηρεμία επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ σχεδόν μία εβδομάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο «χωρισμός» ή καλύτερα η μη ανανέωση συμβολαίου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατόπιν επιθυμίας του Σέρβου προπονητή, άνοιξε ακόμη μία «τρύπα» στον προγραμματισμό των γαλαζοκιτρίνων. Προτεραιότητα της διοίκησης είναι η εξεύρεση του νέου προπονητή και ακολούθως θα μπουν τα πράγματα σε μία σειρά.

Από τον «Αρχάγγελο» δεν διαρρέει το παραμικρό σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας. Το «αγκάθι» του οικονομικού είναι τεράστιο, όμως το πρόσφατο παρελθόν μας δίδαξε πως επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ δεν συνηθίζει να κάνει μεγάλες «εκπτώσεις» στο πλάνο προγραμματισμού. Μοναδικό δεδομένο για την ώρα είναι η αποχώρηση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αγωνίστηκε στους γαλαζοκίτρινους με τη μορφή δανεισμού. Ειλημμένη φαίνεται πως είναι και η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Απ’ εκεί και πέρα, το σκηνικό είναι ρευστό και οποιαδήποτε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη. Η λογική λέει πως από εβδομάδας θα «τρέξουν» οι εξελίξεις τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ. Πρωτίστως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις και ενδεχόμενες αναπροσαρμογές συμβολαίων, ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία των μετεγγραφών. Εν ολίγοις, ηρεμία πριν την καταιγίδα που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ