aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ηρεμία, πριν από την καταιγίδα…

ΑΠΟΕΛ: Ηρεμία, πριν από την καταιγίδα…

Μετεγγραφική… νηνεμία επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι η ομάδα από την πρώτη εξάδα στην οποία θα γίνουν οι περισσότερες προσθήκες στο ρόστερ, αφού στον «Αρχάγγελο» πήραν σκούπα και έκαναν γερό ξεσκαρτάρισμα για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.

Ο αριθμός των μετεγγραφών θα είναι διψήφιος και ήδη ανακοινώθηκε ο Ράφαελ Σάντος (κεντρικός αμυντικός), ενώ υπάρχουν συμφωνίες με τους Κώστα Αποστολάκη (δεξιός μπακ) και Βίκτωρα Κλωναρίδη (ακραίος και περιφερειακός επιθετικός).

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψει ενίσχυση με δύο τερματοφύλακες, κεντρικό αμυντικό, δύο ανασταλτικούς μέσους, ακραίο επιθετικό και έναν ή δύο επιθετικούς. Ο σχεδιασμός θα κριθεί ανάλογα και με τις ανοικτές υποθέσεις που υπάρχουν και αφορούν τους Τόμας ντε Βινσέντι, Βούγιαντιν Σάβιτς και Λίνους Χαλένιους. Και οι τρεις έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, όμως στον ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισαν και στους τρεις ότι δεν πρόκειται να παραμείνουν εάν δεν δεχθούν γερή μείωση στις απολαβές τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σε ετοιμότητα, αφού καθημερινά περνά από κόσκινο ποδοσφαιριστές, ενώ είναι δεδομένο ότι με το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα θ’ ανοίξει ο δρόμος για περισσότερες κινήσεις, αφού ο Ελλαδίτης προπονητής θα προτιμήσει επιλογές παικτών από το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ