aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ιδού το ΓΣΠ, ιδού και ο τίτλος

ΑΠΟΕΛ: Ιδού το ΓΣΠ, ιδού και ο τίτλος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος, οφείλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι κόποι και οι μόχθοι μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου θα πάνε στράφι. Ο ΑΠΟΕΛ έως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, θα δώσει τα πέντε από τα επτά παιχνίδια στο ΓΣΠ και όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, ο τίτλος περνά από το στάδιο της πρωτεύουσας. Εκεί θα κριθούν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα!

Η αρχή γίνεται το επόμενο Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια και ακολούθως, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι θα μετρήσει εκτός έδρας δυνάμεις με την ΑΕΛ (6 Απριλίου). Έπειτα, θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα (13 Απριλίου) και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μακριά από το ΓΣΠ κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ (21 Απριλίου).

Βλέπετε, στην ουρά του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα «λέει» τρία διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας. Πρώτος σταθμός και πιο ζόρικος θα φέρει το όνομα «Απόλλων», έπειτα θα τα πει με την Ομόνοια (τυπικά φιλοξενούμενος) και στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν πως το 90λεπτο με την ΑΕΛ θα μετατραπεί σε φιέστα κατάκτησης του έβδομου διαδοχικού τίτλου, κάτι που θα αποτελέσει ιστορικό επίτευγμα για τα κυπριακά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… κοντέρ έφτασε στους 27, εκτός λίστας ο Φακινέτι

Βεβαίως, μέχρι το Σαββατοκυρίακο 18-19 Μαΐου που είναι ορισμένη να διεξαχθεί η 32η αγωνιστική, υπάρχει μπόλικος χρόνος και προφανώς 630 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά, κατά τα οποία απαιτείται μέγιστη συγκέντρωση και κατάθεση κάθε ικμάδας των δυνάμεων. Στον ΑΠΟΕΛ, ενδιαφέρονται για το τι θα πράξει ο Απόλλων, αλλά πολύ περισσότερο ενδιαφέρονται για το τι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι ώστε να καρπωθούν τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή. Αρχής γινομένης από το ντέρμπι με την Ομόνοια. Η πίστη για τη νίκη σε κάθε ματς είναι δεδομένη και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να αποδείξουν ποιος είναι και φέτος το αφεντικό στο ποδόσφαιρό μας, προσδοκώντας στη δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας και όχι σε ένα γήπεδο που θα μοιάζει με εκκλησία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

ΑΓ. ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΗΜΕΡ.
26η ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 30/03
27η ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 06/04
28η ΑΠΟΕΛ-Ν. Σαλαμίνα 13/04
29η ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 21/04
30ή ΑΠΟΕΛ-Απόλλων
31η Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
32η ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

( – : δεν ορίστηκαν οι ημερομηνίες)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ