aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Ιδού οι πέντε ξένοι!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως είχαμε αναφέρει σε δυο πρόσφατα ρεπορτάζ, ήταν θέμα χρόνου να εκδοθούν τα ανακοινωθέντα για τους ξένους παίκτες με τους οποίους θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν. Να, λοιπόν, που και τα πέντε ονόματα, γνωστοποιήθηκαν από τη Δευτέρα και είναι τα ακόλουθα.

Ακίμ Ράιτ (ΗΠΑ, 2.00μ., 33 ετών, Σούτιγκ-γκαρντ). Ο έμπειρος αυτός περιφερειακός άσος, έχει προϋπηρεσία σε τέσσερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως και από αυτό της Νέας Ζηλανδίας! Αγωνίστηκε σε Φινλανδία, Σουηδία, Ουκρανία και Ισπανία.

Μέρφι Μπουτνατόφσκι (Καναδάς, 2.00μ., 26 ετών, Σμολ-φόργουοντ). Ο… Καναδός της «παρέας», βρίσκεται σε μιαν πολύ καλή καλαθοσφαιρική ηλικία ενώ όσον αφορά στην ευρωπαϊκή του καριέρα, αυτή γράφτηκε σε Πολωνία, Τσεχία και Ελβετία.

Μπόρντον Μόμπλι (ΗΠΑ, 2.06μ., 25 ετών, Σέντερ). Ο προοριζόμενος για βασικός σέντερ στο ΑΠΟΕΛ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχει αγωνισθεί στο Ισλανδικό πρωτάθλημα. Σε αυτό όμως, έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και από τη θέση του πάουερ-φόργουοντ.

Ρόμπερτ Μπράουν (ΗΠΑ, 1.96μ. 24 ετών, πόιντ-γκαρντ). Είναι ο νεαρότερος από τους πέντε ξένους που θα έχει το φετινό ΑΠΟΕΛ στη διάθεση του. Μετά το πρωτάθλημα κολλεγίων στις ΗΠΑ, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης. Δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ, θα είναι ο πρώτος του εκτός πατρίδας σταθμός!

Τρε Μπόσι (ΗΠΑ 1.95μ., 25 ετών, σούτινγκ-γκαρντ). Περιφερειακός και ο πέμπτος (με τη σειρά που τους αναφέραμε) ξένος παίκτης για τους γαλαζοκίτρινους, ο οποίος είναι και… γνωστός στον τέως προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τον Αντώνη Κωνσταντινίδη και αυτό καθώς πέρσι, συνυπήρξαν στο πρωτάθλημα του Κοσσόβου.

Σημειώνεται ότι ήδη όλοι οι νέοι ξένοι του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται στην Κύπρο, πλην του Μπράουν που αναμένεται την Τετάρτη.  Εν τω μεταξύ, έχει κλείσει και το θέμα του βοηθού που θα έχει ο Τζίμης Κουστένης στον πάγκο και αυτός, θα είναι ο Χάτι Ελχάτζ, που ως πέρσι ήταν στην ΕΘΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ