aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήχησαν για τα καλά σειρήνες συναγερμού

ΑΠΟΕΛ: Ήχησαν για τα καλά σειρήνες συναγερμού

Ο ΑΠΟΕΛ είχε… αρέσει στον επαναληπτικό αγώνα που έδωσε απέναντι σε Μπότεφ Πλόβντιφ και Τζουγκάρντεν, στο πρώτο παιχνίδι με την Κιζιλζάρ, στο δεύτερο ημίχρονο με την Πάφος FC και έκανε σε αδρές γραμμές ισορροπημένη εμφάνιση με την Ανόρθωση. Στο υπόλοιπο των μέχρι στιγμής αναμετρήσεων στις ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις; Μέτριος έως κακός. Είχε προβλήματα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Σωφρόνης Αυγουστή ή αν το προτιμάτε, κατά τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ έκανε κάποιες ικανοποιητικές εμφανίσεις και μετά έμοιαζε άλλη ομάδα, χάνοντας εν τέλει το μονοπάτι που οδηγούσε προς την επίτευξη των στόχων. Έλειπε η σταθερότητα τόσο στα αποτελέσματα όσο και στις εμφανίσεις. Αυτό το πρόβλημα, φαίνεται ότι ταλαιπωρεί τους πρωτευουσιάνους και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, προκαλώντας όλο και πιο έντονη ανησυχία στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε διαρκή επικοινωνία, αξιολογούν διεξοδικά την κατάσταση και θα δράσουν όταν κι όποτε κρίνουν σκόπιμο. Οι αλλοπρόσαλλες αποδόσεις, τα κενά διαστήματα, η αντίδραση, η αποτυχία εισόδου στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και οι 5 χαμένοι βαθμοί από τους 9 που διεκδίκησε στο πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως βάζουν σε βαθιές σκέψεις.

Μπορεί να βρεθεί η άκρη του νήματος ώστε να μειωθούν ή και να λείψουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, γιατί αυτά είναι πιθανόν να φέρουν νέους «πεταμένους» βαθμούς; Σε κάθε περίπτωση, η πίεση κατά πρώτο λόγο σε τεχνικό τιμ και κατά δεύτερο σε ποδοσφαιριστές γίνεται εντονότερη, με τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να περιμένουν δυναμική αντίδραση στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Διότι, η γενικότερη εικόνα που έχουν βγάλει οι γαλαζοκίτρινοι σε 810 αγωνιστικά λεπτά, δεν ικανοποιεί. Βεβιασμένες αποφάσεις, επί της παρούσης, δεν θα ληφθούν. Τουλάχιστον, αυτό πηγάζει από τα ενδότερα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ