aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ηχεί η καμπάνα του «Big Ben»

ΑΠΟΕΛ: Ηχεί η καμπάνα του «Big Ben»

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όχι μόνο εμπιστεύεται τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά δηλώνει προσηλωμένη στον «σχεδιασμό» του, ενεργώντας με βάση τις υποδείξεις του. Από τη στιγμή που έκρινε, λοιπόν, πως ο Μοχάμεντ Μπεν αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που λείπει από το υφιστάμενο ρόστερ  και ότι μπορεί να «κουμπώσει» στο σύνολο, έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα. 

Η μετεγγραφή του επιθετικού από τις Κομόρες έχει αίσιο τέλος, με τον Σέρβο προπονητή να προσθέτει στη «φαρέτρα» έναν παίκτη δικής του προτίμησης και επιλογής, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στον Ερυθρό Αστέρα. Τον ξέρει, δηλαδή, καλύτερα από τον καθέναν και κρίνει πως, έχει την εμπειρία και κυρίως το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να κάνει τη διαφορά.

Ο Μπεν, εδώ που τα λέμε, μόνο τυχαίος δεν είναι. Ξέρει πολύ καλά τι εστί πρωταθλητισμός, άγχος και πίεση. Παρά το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται συχνά στην κορυφή της γραμμής κρούσης, σε διασυλλογικό επίπεδο μετρά 184 γκολ και 67 ασίστ σε 426 συμμετοχές ή, αν το προτιμάτε καλύτερα, σε 30.156 αγωνιστικά λεπτά! Στην τρέχουσα σεζόν, πρόλαβε μέχρι την τελευταία συμμετοχή σε επίσημο ματς πριν από δύο μήνες, να σκοράρει 2 φορές και να μοιράσει 3 ασίστ σε μόλις 11 αγώνες. Λατρεύτηκε όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τον Ερυθρό Αστέρα, δείγμα της προσφοράς και της αξίας του.

Ο Μιλόγεβιτς, λοιπόν, προσδοκεί ότι η νέα του συνεργασία με τον Μπεν, θα λειτουργήσει άψογα και ο ευέλικτος παίκτης να προσδώσει στοιχεία που λείπουν στον ΑΠΟΕΛ,  συμβάλλοντας στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων. Υπενθυμίζουμε πως αύριο στο ΓΣΠ, η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετωπίζει τον Άρη, σε νοκ-άουτ ματς στη φάση των «16» του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ