aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ζωή του Ντολ έγινε πιο δύσκολη, αλλά είναι αναγκασμένος

ΑΠΟΕΛ: Η ζωή του Ντολ έγινε πιο δύσκολη, αλλά είναι αναγκασμένος

Ο ενθουσιασμός που «γεννήθηκε» από τη νίκη επί της Καραμπάχ στο ΓΣΠ (2-1) στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είχε συνέχεια και στις εγχώριες διοργανώσεις για τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα. Και παρόλο που οι γαλαζοκίτρινοι πλέον θεωρούνται φαβορί για την πρόκρισή τους στους «32» της εν λόγω ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χαρά μετριάστηκε.

Όπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άσχημο πρόσωπο απέναντι στον Απόλλωνα στο τελευταίο ματς (1-1) στο Τσίρειο. Μεσοαμυντικά, -εξαιρουμένων των τελευταίων 25 λεπτών- είχε πολύ καλή απόδοση, ο Τομάς Ντολ έστησε πολύ καλά την ομάδα του και τα ψεγάδια αφορούσαν κυρίως στην αδυναμία δημιουργίας φάσεων και στα τελειώματά τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το βάρος στις πλάτες τους!

Οι απορίες των φίλων του ΑΠΟΕΛ για την επιθετική γραμμή, είναι δικαιολογημένες πέρα για πέρα, αφού ορθώς ψάχνουν απαντήσεις στο ερώτημα: Από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν πλειάδα παικταράδων στην εμπροσθοφυλακή, τότε τι πήγε λάθος απέναντι στον Απόλλωνα; Κάτι για το οποίο απορούσε αναμενόμενα και ο Ντολ με τη δικαιολογία πως ίσως κάποιοι επιθετικοί ίσως χρειάζονται ακόμη χρόνο. Είναι αδύνατο ο φετινός ΑΠΟΕΛ, με τόσες πολλές και σπουδαίες επιλογές παικτών, να μην βελτιωθεί στη συνέχεια. Με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Γερμανός τεχνικός, συνεχίζει να κάνει και να συστήνει υπομονή. Η νέα διακοπή και η απουσία πολλών παικτών λόγω των ομοσπονδιακών τους υποχρεώσεων, τού κάνει κάπως τη ζωή δύσκολη ενόψει της συνέχειας και των αγώνων με Πάφο, Ντουντελάνζ και Ομόνοια οι οποίοι θα ξεπροβάλουν αμέσως μετά από τους αγώνες της Εθνικής Κύπρου με Σκοτία και Βέλγιο.

Και είναι τόσο μεγάλη η σημασία τους που θα κρίνουν πολλά και στις δύο διοργανώσεις για τον ΑΠΟΕΛ, και κυρίως για τον ίδιο τον Ντολ, αφού το παρελθόν μας έχει διδάξει πολλά όσον αφορά στον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο. Και παρόλο που ο Γερμανός τεχνικός με την απουσία αρκετών προσώπων στις προπονήσεις από Δευτέρας μετά από το τριήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε χθες στους παίκτες, δυσκολεύεται κάπως να βρει λύσεις, είναι αναγκασμένος να το πράξει ώστε η ομάδα του να μην πέσει θύμα νέων απωλειών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ