aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ύστατη προσπάθεια για αμυντικό

ΑΠΟΕΛ: Η ύστατη προσπάθεια για αμυντικό

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα φανεί εάν θα καρποφορήσει η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση αμυντικού με δανεισμό από ομάδα Α’ Κατηγορίας. Αύριο είναι η εκπνοή του τελευταίου μετεγγραφικού παραθύρου και οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας έναν εκ των Μαμαντού Σαμπίνια και Ενέκο Μποβέδα του Ολυμπιακού. Ο Κύπριος προπονητής εντυπωσιάστηκε από την απόδοση, την ποιότητα και γενικά τα αγωνιστικά στοιχεία των δύο σέντερ μπακ, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες (0-1).

Ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι να ανάψει το πράσινο φως ο σύλλογος του Τακτακαλά για την παραχώρηση ενός εκ των δύο βασικών αμυντικών. Το συζητά βεβαίως με τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα, που δεν είναι και λίγα. Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν πως δύσκολα θα κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι δεν θα καταλήξει κάποιος από τους δύο στον Αρχάγγελο, ο ΑΠΟΕΛ χτύπησε και άλλες πόρτες. Πάλι όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει και ισχύει ό,τι και με τον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να αποδυναμωθεί, χάνοντας βασικό αμυντικό και μάλιστα χωρίς γερή αποζημίωση. Υπομονή όμως έως αύριο για να δούμε εάν η προσπάθεια του προέδρου της Εταιρείας, Πρόδρομου Πετρίδη, θα αποφέρει καρπούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ