aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η υπομονή του Ουζουνίδη άξιζε τον κόπο, ένα χρόνο μετά…

ΑΠΟΕΛ: Η υπομονή του Ουζουνίδη άξιζε τον κόπο, ένα χρόνο μετά…

Ένας χρόνος και κάτι μήνες πέρασαν από την μέρα που απολύθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την ΑΕΚ Αθηνών. Ήταν 5 Φεβρουαρίου του 2019, όταν ο Έλληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» και επειδή πέρασε πολλά, είπε να ξεκουραστεί καλά, να απορρίψει όλες τις προτάσεις από την Ελλάδα και να κυνηγήσει την υλοποίηση της επιθυμίας του να εργαστεί μακριά από την πατρίδα του.

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο πάντως, ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος ανέλαβε χθες και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ αρχίζοντας τη δεύτερη θητεία του, στάθηκε στους λόγους που απέρριψε κάποιες προτάσεις και μία από αυτές ήταν και του Άρη Θεσσαλονίκης πριν από λίγο καιρό όταν έφυγε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε ότι φέτος δεν ήθελε να εργαστεί στην Ελλάδα και ήταν τιμή του που τον προσέγγισε ο Καρυπίδης. Περίμενε πρόταση από το εξωτερικό όπως είπε και τελικά η υπομονή που έκανε, άξιζε τον κόπο αφού μετά από αρκετό ψάξιμο και βολιδοσκοπήσεις (το όνομά του «έπαιξε» και σοβαρά για την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ), ήρθε η πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Μάλιστα, φρόντισε να είναι καλά διαβασμένος σχετικά με την προπονητική, αφού όπως είχε πει πριν από λίγους μήνες, το έχει ρίξει στη… μελέτη, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την πρόταση που περιμένει. «Τώρα κάνω φροντιστήριο, βελτιώνω τα αγγλικά μου, διαβάζω και βλέπω το στιλ κάποιων ομάδων που με ενδιαφέρουν και περιμένω κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό», είχε πει.

Τώρα, αν θα ξελασπώσει τον ΑΠΟΕΛ και κριθεί ως κατάλληλος προπονητής για τους περσινούς πρωταθλητές, ιδού η Ρόδος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ