aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τριάρα έφερε μουρμούρα, όλοι στην... πρίζα για το «διπλό»

ΑΠΟΕΛ: Η τριάρα έφερε μουρμούρα, όλοι στην… πρίζα για το «διπλό»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία και τη δυναμική, λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στη σημερινή εκτός έδρας δύσκολη αποστολή απέναντι στην Πάφος FC. Η αλήθεια είναι πως η βαριά ήττα και πολύ περισσότερο η εμφάνιση με τη Βασιλεία επανέφεραν τη μουρμούρα, θέτοντας άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» στην… πρίζα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ξέχωρα από τον τομέα της τακτικής, κατά τις προηγούμενες τρεις μέρες προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, επαναλαμβάνοντας πως πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς, δίνοντας παραλλήλως το σύνθημα της δεύτερης σερί νίκης στο πρωτάθλημα. Έχει ενημερωθεί για τη σημερινή αντίπαλο, η οποία εδώ και πέντε συναπτά ματς είναι αήττητη, παίρνοντας τα μέτρα του.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, τουλάχιστον στη χθεσινή προπόνηση, δεν φανέρωσε πρόθεση που να παραπέμπει σε έκπληξη στο αρχικό σχήμα. Σε σχέση με τον αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πάει σε πιο ορθολογιστικές επιλογές, δηλαδή. Ο Βιντ Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Χρίστος Γουίλερ (αριστερά) και σε ρόλο στόπερ οι Πραξιτέλης Βούρος, Βούγιαντιν Σάβιτς. Δύο εκ των Αλεφ ντος Σάντος, Μάικ Γένσεν και Ούρος Μάτιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στην καρδιά του κέντρου. Οι Μίλαν Γέφτοβιτς και Μούσα Αλ Τάαμαρι στις πτέρυγες και λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Λίνους Χαλένιους θα κινείται ο Τομάς ντε Βινσέντι. Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξανά εκτός ο Σιγκούρνταρσον και άλλοι δύο (αποστολή)

Ανεξαρτήτως επιλογών και σχηματισμού, πάντως, εκείνα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα σπρώξουν τον ΑΠΟΕΛ προς τη νίκη δεν είναι άλλα από το πάθος και τη δύναμη. Παρά την κούραση που κουβαλούν, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αποδείξουν το πόσο πολύ θέλουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπερκεράζοντας το εμπόδιο της Πάφος FC, η οποία εντός έδρας απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ο Μαρίνος και «η πύλη του ανεξήγητου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ