aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τριάδα του 1.000.000 ευρώ

ΑΠΟΕΛ: Η τριάδα του 1.000.000 ευρώ

Προσέχει για να… έχει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν ήδη να σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο από οικονομικής και μετεγγραφικής… σκοπιάς. Το διοικητικό συμβούλιο των πρωτευουσιάνων βρίσκεται με το μπλοκάκι και την… υπολογιστική στο χέρι, ώστε να βρει τρόπους και οδούς να καλύψει τη χασούρα που προέκυψε μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, όπως επίσης και για να διορθώσει κινήσεις που προηγήθηκαν το Καλοκαίρι του 2019.

Παίκτες με βαριά συμβόλαια που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, είναι ο πρώτος βραχνάς που θα απομακρυνθεί από τον Αρχάγγελο, γι’ αυτό και ο Πρόδρομος Πετρίδης με τους συνεργάτες του ψάχνουν τρόπο να εξοικονομήσουν ένα σεβαστό ποσό από τις αποδεσμεύσεις τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Τόμας ντε Βινσέντι, Βούγιαντιν Σάβιτς και Λίνους Χαλένιους, οι οποίοι αν αποχωρήσουν, ο ΑΠΟΕΛ θα εξοικονομήσει ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρών. Ποσό καθόλου αμελητέο και αδιάφορο για τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

Εξάλλου, η προσφορά των τριών αυτών παικτών δεν ήταν ανάλογη με τα χιλιάρικα που μπαίνουν στον λογαριασμό τους κάθε μήνα, γι’ αυτό και ενημερώθηκαν ήδη πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει ενημερωθεί για το νοικοκύρεμα των γαλαζοκιτρίνων και την απόφαση για μικρότερο αριθμητικά ρόστερ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Επίσης, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η μείωση του μισθολογίου των παικτών κατά 3 έως 3,5 εκατ. ευρώ. «Δηλαδή, να κυμανθεί περίπου στα 5.000.000 ευρώ», όπως λένε στον ΑΠΟΕΛ.

Οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων θα επιλεχθούν με μεγάλη προσοχή ώστε να μην γίνουν υπερβολές και να μην αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι πραγματικά χρήσιμοι στο ρόστερ. Το Καλοκαίρι του 2020 θα είναι αλλιώτικο για τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο οι στόχοι για κατάκτηση του πρωταθλήματος και είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι αδιαμφισβήτητοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ